FOTO: null

Pomoćnik ministra za omladinu, Branka Malešević prisustvovala je u Bijeljini, Treningu o monitoringu i evaluaciji Omladinske politike Republike Srpske.

Maleševićeva je rekla da će Omladinska politika za period 2016-2020. godina biti na dnevnom redu naredne sjednice Narodne skupštine.

Ona je istakla da će trening, koji je počeo danas, poslužiti predstavnicima institucija i organizacija da formiraju indikatore, kako bi kasnije uradili evaluaciju samog dokumenta.

"Cilj treninga o praćenju i evaluaciji Omladinske politike Republike Srpske, koji je okupio 50 predstavnika institucija Vlade Republike Srpske i omladinskih organizacija jeste uspostavljanje sistema praćenja sprovođenja Omladinske politike Srpske. Na taj način ćemo moći da na adekvatan način mjerimo efekte sprovođenja mjera iz ovog dokumenta", kaže Maleševićeva.

Organizator dvodnevnog treninga, koji se održava u okviru procesa izrade Akcionog plana za sprovođenje Omladinske politike Republike Srpske za period 2016-2020. godina, je Ministarstvo porodice, omladine i sporta, u saradnji sa Omladinskim savjetom Srpske i USAID-om.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )