FOTO: Nezavisne.com

Hajduk iz Splita se rezultatski raspada u završnici prvenstva u Hrvatskoj i gubi trku za kvalifikacije u Ligi šampiona, a novi šamar velikanu sa Poljuda udario je Osijek, koji je sada pobjegao splitskom timu na pet bodova.

Bila je ovo direktna borba za Evropu, posle koje je Osijek izašao kao pobjednik, i to na Poljudu. Bio je to prvi trijumf Ivice Kuleševića, 50-godišnjeg trenera Osijeka na Poljudu.

Posle meča bio je presrećan kada je došao pred kamere klupske televizije Hajduka, gdje ga je dočekala voditeljka Mirta Šurjak u izazovnoj kombinaciji, gdje je istakla noge i dekolte, pa se trener Osijeka zbunio pred "kraljicom Torcide", kako zovu ovu zgodnu novinarku.

"Kao trener još nisam pobedio Dinamo, presrećan sam zbog toga, igrali smo odlično...", počeo je Kulešević, ali ga je voditeljka prekinula.

"Hajduka, jeste da ste u plavoj majii, ali Hajduk", uskočila je Mirta Šurjak.

"Izvinjavam se, Dinamo sam već pobijedio, nikad nisam pobijedio Hajduk i srećan sam zbog toga", nastavio je trener Osijeka.

Nije Kuleševiću jedinom bilo teško da se skoncentriše i da sve vrijeme gleda seksi voditeljku u oči. U iskušenje su pali i stručni konsultant Ivan Gudelj, trener Hajduka Igor Tudor, kao i igrač "Bilih" Basel Jradi, te strijelac jedinog gola za Osijek Petar Bočkaj.

Hajduku su do kraja prvenstva preostala još tri kola, derbi na Maksimiru protiv Dinama u narednom kolu, zatim "jadranski derbi" protiv Rijeke na Poljudu i gostovanje Zaprešiću na kraju. Cio video snimak intervjua možete pogledati OVDJE .

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )