FOTO: srpskainfo.com

Grad Trebinje i FK „Leotar“ su uz mladog fubalera i stoje mu na raspolaganju, bez obzira šta on odlučio dalje u svojoj karijeri.

Ovo je rekao zamjenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić nakon današnjeg prijema Dejana Popovića, dosadašnjeg kapitena „Zvijezde“ iz Gradačca, kome je nakon čestitke Dana RS na društvenim mrežama raskinut ugovor u ovom fudbalskom klubu.

Ćurić je upitao: „Kakav je grijeh čestitati rođendan svojoj otadžbini?“

On je dodao da se nada da će ovaj nemili događaj mladog fubalera iz Trebinja postaći da bude još bolji na fudbalskom terenu. Popović kaže da je iz medija čuo o raskidu ugovora sa „Zvijezdom“.

– Sve je počelo kada sam na Instangramu čestitao rođendan RS, uz stihove koji nisu bilu uvredljivi. Nisam nikoga uvrijedio niti veličao, samo sam čestitao rođendan RS, kao što svaki stanovnik ima pravo. Nisam nacionalista, niti problematičan dečko, kao što me pojedini mediji žele predstaviti. Volim svoju RS i poštujem sve ostale – istakao je Popović i zahvalio se gradskoj upravi i predstavnicima FK „Leotara“ na podršci.

Trebinjac Dejan Popović je je povodom 27. rođendana Republike Srske na Instagramu napisao: „Od Trebinja do Manjače zastave se iste kače, on Novoga pa do Pala sve je naše Bogu hvala. Za tebe se borba vodila žestoka, RS zjenico iz oka“.

Ovaj post izazvao je salvu reakcija i uvreda na društvenim mrežama, a pojedini mediji u Federaciji BiH su ovu čestitku nazvali „skandaloznom“.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )