FOTO: null

U Republici Srpskoj danas počinje kampanja s ciljem da se vozačima traktora i ostalih poljoprivrednih mašina ukaže na potrebu većeg poštivanja propisa i povećanog opreza pri upravljanju tim sredstvima, na njihovu tehničku ispravnost i korištenje rotaciono

Kampanja će početi danas u Bijeljini, posjetom poljoprivrednicima predstavnika Ministarstva saobraćaja i veza, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Ministarstva unutrašnjih poslova /Centar javne bezbjednosti Bijeljina/, Agencije za bezbjednost saobraćaja i Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske. 

Iz Ministarstva saobraćaja i veza ranije je saopšteno da je za 10.30 časova planirana posjeta poljoprivrednicima u Donjem Crnjelovu, a u 14.00 časova poljoprivrednicima Mjesne zajednice Tršić u opštini Zvornik. 

Mještanima koji posjeduju traktor biće podijeljen određeni broj žutih rotacionih svjetala, kao i edukativni leci. 

Ovim posjetama prisustvovaće i predstavnici gradske uprave Bijeljine i predstavnici opštine Zvornik. 

Iz AMS Srpske saopšteno je da će u posjeti poljoprivrednicima ispred AMS biti generalni sekretar saveza Ranko Babić, a iz Agencije za bezbjednost saobraćaja direktor te agencije Milija Radović. 

Kampanja pod nazivom "Osvjetlaj obraz domaćine, označi traktor žutim rotacionim svjetlom" biće provedena od 23. marta do 5. aprila. 

Organizatori akcije sutra će u 10.00 časova posjetiti stočnu pijacu u opštini Prnjavor, a u 14.00 časova poljoprivredno udruženje u selu Škarići u opštini Šamac.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )