FOTO: Getty Images/theguardian.com

Kao i mnogi nastavci, Squid Game 2. sezona već obećava da će biti veća od svega što je bilo ranije.

Uintervjuu za Ilgan Sports, Li Jung Je, koji igra glavnog lika u seriji Squid Game, rekao je da će produkcija za predstojeću sezonu trajati duže od prve sezone.
 
– Squid Game 2 će početi da se snima na leto i snimanje će verovatno trajati oko 10 mjeseci. Radili smo i na prvoj sezoni oko 10 mjeseci, ali to je bilo sa kašnjenjima uzrokovanim koronavirusom. Sezona 2 će biti većeg obima, vjerovatno će biti potrebno više vremena. Ne znamo kada će sledeća sezona Squid Gamea stići na Netfliks, ali s obzirom na vremensku liniju filmskog rasporeda 2. sezone, moguće je da će se serija vratiti na ovu striming platformu negdje 2024. godine.
 
Glumac je takođe najavio da će se druga sezona vrteti oko teme osvete. Ovo je u skladu sa prethodnim saznanjima o drugoj sezoni, kada je kreator serije Hvang Dong-Hjuk napisao: „Gi-hun se vraća. Frontmen se vraća. Druga sezona dolazi“, prenosi b92.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )