FOTO: null

Muškarac inicijala D.G. (1974.) sinoć oko 21 čas u lokalu „Akapulko M“ na Maćinom brdu kod Prnjavora bacio je eksplozivnu napravu, i tom prilikom usmrtio žensku osobu inicijala M.M. (1992.).

Nezvanično se saznaje da se radi o Daliboru Gavriću i Milijani Malešević i da se muškarac odlučio na ovaj stravičan potez zbog neuzvraćene ljubavi.

Kako je za Televiziju „K3“ potvrdio dežurni ljekar, Gavrić je pretrpio povrede obje ruke i obje noge, kao i grudnog koša.

U teškom stanju prevezen je u UKC RS, i smješten je u jedinicu intenzivne njege.

Sve prognoze su neizvjesne.

Televiziji „K3“ iz Okružnog Tužilaštva Banjaluka saopšteno je da će više informacija o ovog tragediji biti dostupno tokom današnjeg dana.

Nevjenčani suprug prijetio Milijani

Dalibor Gavrić (42) koji je sinoć u lokalu “Akapulko” kod Prnjavora ubio Milijanu Malešević (24) rekao joj je prije tragedije da će završiti kao Ksenija Pajčin.

“Nezavisne” saznaju da Gavrić živi u Beču i da je Milijanu stalno proganjao. Već godinama Dalibor maltretira svoju nevjenčanu suprugu, a na Facebooku joj je ukazivao da bi do ovakve tragedije moglo doći.

Kada ga je na Facebooku blokirala, on je otvorio lažni profil. Tetka nesrećne djevojke ispričala je novinaru sve što se dešavalo u proteklih šest godina.

Poznatu pjevačicu Kseniju Pajčin, maja 2010. godine ubio je momak Filip Kapisoda, koji je zatim izvršio samoubistvo.

Na mjestu nesreće na 20-ak metara od kafića, u asfaltu, nalaze se krateri od gelera. U blizini su cvijeće i svijeće, te šokirana rodbina. Plač, tuga, žal među njima potresa okupljene mještane. U razgovoru sa okupljenim mještanima, novinar saznaje da oni imaju četvorogodišnjeg sina kome niko ništa ne smije da kaže o tragediji.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )