FOTO: crvenazvezdafk.com

"Navijači Crvene zvezde su nelegalno nabavili pojedinačne karte za nivo pet, obišli su oko tribine kako bi se skupili i napravili grupu"

Dok se engleski novinari iznenađuju navijačima Crvene zvezde u loži Totenhemovog stadiona (njih 210 koji su stigli u korporativnom paketu sa ekipom iz Beograda), klub iz Londona traži istragu UEFA kako je više od 500 fanova beogradskog kluba stiglo na sjevernu tribinu i bodrilo svoj tim uprkos zabrani.

"Navijači Crvene zvezde su nelegalno nabavili pojedinačne karte za nivo pet, obišli su oko tribine kako bi se skupili i napravili grupu. Redari i policija zaključili su da je grupa bila prevelika da bi je izbacili. Pokrenuli smo istragu kako bismo saznali kako su oni došli do karata", navodi se u saopštenju Totenhema.

UEFA je zbog nesportskog navijanja Zvezdinih navijača u Helsinkiju kaznila beogradski klub i zabranila prodaju ulaznica koje, inače, pripadaju gostima. Totenhem je najavio "rigoroznu akciju" protiv svakog "domaćeg navijača" koji je prodao svoju kartu gostima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )