FOTO: null

U stranci Snaga nove generacije juče je održana poslednja konferencija za štampu ove stranke u njihovoj prvoj izbornoj kampanji od osnivanja.

Pored Snage nove generacije, gosti konferencije su bili aktuelni gradonačelnik Mićo Mićić i predstavnici ostalih stranaka iz Saveza za pobjedu.

Predsjednik stranke Snaga nove generacije, Darko Tomić je na ovoj konferenciji proglasio apsolutnu pobjedu jer su osnovali stranku koja je drugačija i za koju narod može glasati, te zbog masovne podrške naroda koju već u ovom momentu imaju na terenu.

Naglasio je da će 50% primanja kao parlamentarna stranka izdvojiti za stipendiranje najboljih studenata i najavio četiri projekta za koja će se zalagati u naredne četiri godine mandata:

"Zalagaćemo se da svaka majka za treće dijete ima besplatno obdanište u našem gradu, zalagaćemo se da se naprave parking garaže, da grad svoje nekretnine ustupi građanima i udruženjima građana, za dječija igrališta, sportsko rekreativne terene i park za pse. Posebno bih naglasio naš projekat da Bijeljina postane grad mira. Svi gradovi u BIH imaju spomenike palim borcima, a Snaga nove generacije će se izboriti da se u Bijeljini izgradi fontana mira koja će biti posvećena svim nevinim žrtvama, svih nacionalnosti, građanskog rata 92." Generalni sekretar Snage nove generacije, Vanja Maksimović je za kraj pozvala mlade ljude da izađu u što većem broju na izbore i podrže Snagu nove generacije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )