FOTO: InfoBijeljina

Puna su im usta omladine i naroda, a otjerali su više ljudi nego što je to rat učinio, poručio je, govoreći o SNSD-u, Mario Tomić, predsjednik Gradskog odbora Narodnog fronta Bijeljina.

“Zamislite koliki su licemjeri čelnici SNSD-a da dozvole sebi da pričaju o narodu i omladini kako su im bitni. Tako je, bitni su im ali samo mjesec dana pred izbore”, naveo je Tomić.

Bitni su im, dodaje Tomić, i borci “ali oni umjesto nagrada i boljeg života od režimskog poglavara jedino mogu dobiti srednji prst”.

“Nije mi jasno kako ih više nije sramota pozivati se na narod a skroz su izgubili predstavu kako običan čovjek živi”, navodi Tomić.

Među ljude, dodaje on, izlaze samo pred izbore, a “do tada ih možemo vidjeti samo u prolazu kroz prozor skupocjenih limuzina”.

“Zbog vaše bahatosti će vas narod kazniti na ovim lokalnim izborima i ako Bog da u ozdravljenje i spasenje Republike Srpske krećemo za dvije godine iz Bijeljine na čelu sa dr Ljubišom Petrovićem, Banjaluke na čelu sa našom Jelenom Trivić i Trebinja sa Lazarom Radanom”, naveo je Tomić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )