FOTO: null

Danas se u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje može pasti i malo kiše. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano.

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu Hercegovine od 13 do 19, a najviša dnevna temperatura zraka u Bosni između 15 i 21, u Hercegovini od 19 do 25 stepena.

BIOPROGNOZA: Povremeno tmurno vrijeme u Bosni, kod osoba sa psiho smetnjama može uzrokovati reakcije u vidu glavobolje i promjene raspoloženja. Hronični bolesnici trebaju biti oprezniji u jutarnjim satima, kada će osjet hladnoće biti izraženiji zbog većeg sadržaja vlage u zraku i nižih temperatura. U Hercegovini sunčanije, uz ne suviše visoke temperature. Sa odmicanjem dana opšta slika će se postepeno poboljšati u cijeloj zemlji.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )