FOTO: null

ZVORNIK - Suzana V. (31) iz Zvornika, koja je osumnjičena za čedomorstvo, u nastavku istrage braniće se sa slobode, a iz rijeke Drine danas je izvučeno tijelo bebe ženskog pola.

Miljan Bobar, portparol CJB Zvornik, kazao je "Nezavisnim" da je osumnjičena majka nakon saslušanja puštena kući, te da se rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela nastavlja. 

A jutros, po nalogu policije, pripadnici Vatrogasne jedinice iz Zvornika su nakon dojave ribara iz rijeke izvukli tijelo novorođenčeta sa posteljicom, koje je pronađeno uzvodno od starog mosta. Po riječima Bobara, biće obavljena obdukcija tijela. 

Oglasio se i Milan V., suprug osumnjičene, koji je rekao da je dijete bilo mrtvorođeno, te da je zbog stanja u kome se nalazila njegova supruga i činjenice da su dva puta gubili djecu bebu odnijela i bacila u rijeku Drinu. 

"Očekivali smo rođenje djeteta u martu, ali je zbog nastalih bolova supruga otišla kod doktora noću oko 0.30. Vratila se sva krvava, rekavši da joj je pukla cista, ne govoreći ništa o porođaju", rekao je Milan. 

On je dodao da je sve saznao tek sutradan u policiji, tvrdeći da mu supruga nije smjela reći jer nije znala kako će reagovati. 

Podsjetivši da im je prvorođenče umrlo 2004. godine, kada je supruga bila u sedmom mjesecu trudnoće, nakon čega je sahranjeno, Milan je rekao da supruga nije mogla da prolazi kroz istu situaciju i "gleda sićušnu bebu u kutiji u kojoj je ponovo sahranjuje". 

Ističući da su u međuvremenu dobili kćerku i sina, Milan je, kako prenosi agencija Srna, rekao da je četvrti porod prerano krenuo. 

"Zbog zdravstvenih problema supruge izgubili smo i tu bebu. Sve nam je to teško palo i želim da sa svima podijelim ovu priču jer me u Zvorniku svi znaju", rekao je Milan i dodao da svima želi da kaže istinu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )