FOTO: nezavisne.com

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik upriličio je danas u Banjaluci prijem za najbolju odbojkašicu svijeta, srpsku reprezentativku Tijanu Bošković, koja je porijeklom iz Bileće.

Dodik je istakao da je talenat Boškovićeve otišao do svjetskih visina, te da je ponosan na činjenicu da je Republika Srpska, kroz svoje sportske saveze, prepoznala taj talenat.
 
"Banjaluka je počastvovana činjenicom da je među nama Tijana Bošković. Sasvim je dovoljno reći njeno ime i svi znaju o kome se radi, pogotovo mi u Republici Srpskoj, koji tako predano pratimo i navijamo za nju u svim utakmicama, gdje nam je mnogo puta donijela radost", rekao je Dodik i dodao da je Boškovićeva kroz najveća takmičenja pokazala nesumnjiv talenat, te da ju u budućnosti čeka još više uspjeha.
 
Prijemu su prisustvovali i predsjednik RS Željka Cvijanović i ministar porodice, omladine i sporta Sonja Davidović.
 
"Hvala ti što na odbojkaškim terenima širom Evrope i svijeta pronosiš slavu Srbije i Republike Srpske", poručila je Cvijanovićeva na svom Instagram nalogu.
 
Srpska odbojkašice se zahvalila na prijemu i podršci iz RS koja joj mnogo znači.
 
"Ta podrška mi daje dodatnu snagu i motiv da budem bolja. I u budućnosti ću se truditi da, gdje god da pođem, predstavljam svoj grad i Republiku Srpsku u najboljem svjetlu", rekla je Boškovićeva.
 
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u odbojci, koji je nedavno održano u Beogradu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )