FOTO: null

Mira Sarajlić iz Gradiške pod istragom zbog prevare

Mira Sarajlić (40) iz Banjaluke našla se pod istragom zbog sumnje da je prevarila svoju tetku Milenu Kukić (70) iz Gradiške za 20.000 maraka! Ona se tereti za krivično djelo prevare.

- U poslednje tri godine u više navrata dovela je u zabludu svoju tetku, od koje je uzimala novac pod izgovorom da će ga oročiti u banci u Banjaluci. Međutim, novac nikada nije stigao do banke, već ga je potrošila u druge svrhe - saopštio je CJB Banjaluka.

Milena Kukić kaže da nije mogla ni da nasluti da će je prevariti dete njene pokojne sestre.

- Dala sam joj novac, jer mi je rekla da će ga oročiti u banci i da ću na njega dobiti 10 odsto kamate. Nije bilo razloga da joj ne vjerujem, jer je ona ipak moj najbliži rod - priča Milena.

Ona kaže da od nećake nikada nije dobila potvrdu da je novac oročila, iako je više puta to tražila od nje.

- Uvijek bi mi rekla da će ga doneti sutra, prekosutra... Kada mi je novac zatrebao rekla sam joj da mi ga donese, a ona je onda počela da me izbegava. Kod mene je dolazila samo kad sam joj bila potrebna, a sada više neće ni da mi se javi na telefon - kaže Milena.

Prema njenim riječima, to "natezanje" sa Sarajlićevom je trajalo više od godinu dana.

ŠTEDELA ZA STAROST

PREVARENA Milena kaže da je novac koji joj je nećaka uzela uštedela od prodaje zemlje u Hrvatskoj.

- Živim sama. Muž mi je umro, a u ratu su mi poginula oba sina. U poslednje vrijeme se slabo krećem i mnogo sam bolešljiva. Taj novac sam planira da, pod stare dane, iskoristim da platim nekog da se brine o meni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )