FOTO: InfoBijeljina

Šezdesetdvogodišnji muškarac teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u Dragaljevcu, saznaje InfoBijeljina.

Saobraćajna nezgoda se dogodila na magistralnom putu Bijeljina - Brčko oko 17.45 časova, kada je vozač sa inicijalima M.G. 1956. godište, izgubio kontrolu nad pežoom te sletio sa puta i udario u kuću. 

Povrijeđeni je kolima Hitne pomoći prevezen na Urgentni blok bijeljinske Bolnice, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede, i dalje je upućen na zbrinjavanje 

Jedan od očevidaca objašnjava za portal InfoBijeljina da je pomenuti izgubio kontrolu nad vozilom, te da je bila velika brzina. 

"Išao je iz pravca grada, vozio je sigurno 100 na sat. Izgubio je kontrolu nad vozilom u krivini, te udario u kuću, inače nekadašnji Mjesni ured našeg sela", navodi očevidac. 

Policijski uviđaj, koji obavljaju policijski službenici Stanice za bezbjednost saobraćaj Bijeljina je u toku, nakon kojeg će biti poznato više detalja koji su doveli do ove nezgode. 

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )