FOTO: InfoBijeljina

U selu Donja Trnova, samo petnaest kilometara udaljenom od Bijeljine, nalazi se oaza mira i zdravlja - imanje porodice Tešić koja je poznata po posvećenosti Api terapiji u vlastitoj Api komori, ali ovo imanje plijeni i svojim idiličnim ambijentom u prirodnom okruženju, punom mira, tišine, cvrkuta ptica, te su Tešići pozvali Bijeljince željne bijega od gradske gužve i smoga da ih posjete za predstojeći praznik Prvi maj.

Vlasnik imanja Mladen Tešić kaže da se posjetiocima pruža prilika da uživaju u brojnim aktivnostima na otvorenom, poput roštiljanja i raznih sportskih aktivnosti na prostranim travnatim površinama. 
 
- Ljetnikovci na imanju mogu ugostiti od 10 do 15 ljudi, a imanje je posebno popularno među porodicama sa djecom, zbog bezbjedne i zdrave sredine koju pruža. Naše imanje je spremno da dočeka goste u većem broju, kako za 1. maj, tako i za druge praznike. Uvijek smo otvoreni za posjetioce, kojima želimo da pružimo nezaboravan doživljaj u prirodi, upotpunjen zdravljem i relaksacijom – naveo je Tešić za InfoBijeljinu.

 
Govoreći o Api komori, on je istakao da ova terapija donosi ne samo olakšanje, već i čudesne rezultate za zdravlje posjetilaca. 
 
- Kroz inhalaciju vazduha iz pčelinjih košnica, posjetioci se uranjaju u prirodnu apoteku, dobijajući blagotvorne sastojke kao što su propolis, perga, mlječ, pa i pčelinji otrov. Ova terapija ne samo da pomaže kod respiratornih problema poput bronhitisa i astme, već poboljšava cirkulaciju, pruža umirujući efekat i doprinosi opštem blagostanju organizma – naglasio je Tešić.

 
Prema njegovim riječima, iskustva korisnika su fantastična, a mnogi se redovno vraćaju kako bi obnovili terapiju. 
 
- Ovaj raj mira i tišine, koji  "remeti" samo cvrkut ptica, otvoren je za sve posjetioce – poručuje Tešić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )