FOTO: Srpska info

Olimpijakos sprema velike planove za narednu sezonu. Prema pisanju grčkih medija, pojačavanje će krenuti od bekovske linije u koju Pirejci žele da vrate Miloša Teodosića i Kostasa Slukasa

Bez obzira na sve muke koje su ga zadesile ove sezone, Olimpijakos sprema velike planove za narednu, za šta im je neophodan kvalitetan igrački kadar. Prema pisanju grčkih medija, pojačavanje će krenuti od bekovske linije u koju Pirejci žele da vrate Miloša Teodosića i Kostasa Slukasa!

Posle Teodosićevog raskida sa LA Klipersima krenuo je veliki "lov" evropskih giganata na srpskog reprezentativca. Nije tajna da je bolonjski Virtus stavio na sto ponudu tešku tri miliona neto za dvije godine, a još se čeka konkretan potez evropskog šampiona CSKA, tako da će Pirejci imati ozbiljne rivale... 

Na drugoj strani, Slukasu ističe ugovor sa Fenerbahčeom, pa je i za njegove usluge zainteresovano nekoliko velikana, prije svega španskih. Ipak, Grci se nadaju, kao u slučaju Teodosića, da će i on "prelomiti" da se vrati u Pirej.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )