FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će u prvom dijelu dana biti toplije, uz sunčane periode, a popodne na sjeveru će padati kiša i duvati jak vjetar.

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da će se uveče i u noći padavine, jak vjetar i zahlađenje širiti ka jugu. 

Vjetar će povremeno imati i olujne udare. Uz kišu stiže i znatno hladniji vazduh pa će u noći na planinama kiša preći u snijeg. 

Dnevna temperatura vazduha biće od 16 do 22, a u višim predjelima do 12 stepeni Celzijusovih. 

Temperatura jutros u 8.00 časova: Bjelašnica minus tri stepena Celzijusoava, Han Pijesak i Sokolac minus dva, Nevesinje, Bugojno i Livno minus jedan, Kalinovik nula, Istočno Sarajevo, Bileća, Šipovo i Ivan Sedlo jedan, Rudo, Foča, Jajce i Sarajevo dva, Mrkonjić Grad i Srebrenica tri, Kotor Varoš, Višegrad i Tuzla četiri, Mostar i Sanski Most pet, Doboj, Prijedor, Trebinje, Novi Grad i Zvornik šest, Kneževo, Brod, Mrakovica i Bijeljina sedam, Srbac i Gradačac osam, Krupa na Vrbasu i Manjača devet, Ribnik, Banjaluka i Neum 10, a Krupa na Uni 13 i Bihać 14 stepeni. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )