FOTO: null

Građevinsko preduzeće „Tehnika inžinjering“ u 2014. godini izgradilo je u Bijeljini dvije stambeno-poslovne zgrade sa ukupno 60 stanova.

Vlasnik preduzeća Mitar Gajić kaže da je zadovoljan realizovanim poslom, ali naglašava da je u posljednjih nekoliko godina, koliko traje ekonomska kriza, značajno opala potražnja za stanovima u Bijeljini.

„Novoizgrađene stanove smo uknjižili u katastru, vlasnike upisali u sudu i sve obaveze prema kupcima uredno smo izvršili. Što se posla tiče, nije to ni blizu kao ranijih godina, ali mi smo zadovoljni postignutim", precizira Gajić.

U ovoj godini Gajić planira izgradnju dva nova stambeno - poslovna objekta. Već je ugovoren i započet, za „Tehniku inžinjering" značajan posao, za poznatog investitora, a riječ je o rekonstrukciji hotela „Drina". U pitanju je posao vrijedan 700.000 do 800.000 KM samo onih radova koje će izvesti ovo preduzeće. U ovom preduzeću trenutno je zaposleno 50 radnika, dok u punoj građevinskoj sezoni njihov broj bude znatno veći.

Gajić kaže da tokom izgradnje stambeno - poslovnog objekta angažuje i kooperante, koji rade podizvođačke poslove, kao što su poslovi zidara, fasadera, molera, instalatera grijanja, a tu su i električari, stolari i druga građevinska operativa. Na objektu koji gradi ova firma često radi i do stotinu radnika, uključujući radnike ovog preduzeća i podizvođače", kaže Gajić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )