FOTO: null

U Doboju je prethodnog vikenda održano 16. po redu taekwondo prvenstvo Republike Srpske. Sa ovog takmičenja bijeljinski taekwondo klub „Falcon“ vratio se kući bogatiji za 17 medalja.

Taekwondo klub "Falcon", koji vode treneri Marko Milić, Vojo Vasiljević i Dušan Čabrilo, nastupio je sa 15 takmičara, koji su se odličnim nastupima izborili za 17 medalja: 6 zlatnih, 3 srebrne i 8 bronzanih.

Zapažen rezultat i najsjajnija odličja su ostvarili Milan Milić, Isidora Šoja, Maja Mitrović, Jelena Ristić, Stefan Pivašević i Stefan Ivković.

Jelena Ristić je proglašena za najuspješniju mlađu juniorku Republike Srpske. Pored tog pehara i zlata, okitila se i srebrom.

"Svi takmičari našeg kluba zaslužuje veliku pohvalu za svoj nastup. Konkurencija je bila vrlo jaka i mi smo prezadovoljni postignutim rezultatima. Ova ekipa naporno trenira cijelu godinu, i rezultati rada se vide, ne samo na ovom turniru, nego i na svim drugim turnirima, na kojima su nastupili", rekao je prvi trener, Marko Milić.

27. decembra Bijeljina će biti domaćin Prvenstva BiH za sve uzraste u taekwondou. Takmičenje će se održati u u sali gimnazije "Filip Višnjić".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )