FOTO: InfoBijeljina

Dvadesetpetogodišnji državljanin Švajcarske stavio je na svoj automobil tablice od drveta i pokušao da uđe u BiH, ali ga je u toj namjeri spriječila hrvatska policija.

On je otkriven juče oko 18 časova na graničnom prelazu Stara Gradiška, na izlazu iz Hrvatske, kada je kontrolisan njegov automobil bh. registracija, saopštila je Policijska uprava brodsko-posavska.
 
"Policijski službenici su posumnjali u vjerodostojnost registracijskih tablica, te su nad 25-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da je istom 1. avgusta, policija u Austriji oduzela registracijske tablice zbog tehničke neispravnosti vozila, a do otklanjanja neispravnosti", navode iz hrvatske policije.
 
Međutim, vozač do 4. avgusta nije otklonio neispravnost vozila, već je, kako navodi policija, napravio tablice od drveta na koje je nalijepio papir sa napisanom registracijskom oznakom, te ih upotrijebio kao prave.
 
Potom su policijski službenici vozilo isključili iz saobraćaja i oduzeli pomenute tablice.
 
Protiv vozača biće podnesena krivična prijava Opštinskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje za krivično djelo falsifikovanje dokumenata.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )