FOTO: null

Gradski odbor Socijalistička partije Bijeljina organizovao je veče za pamćenje za djecu sa Kosova i Metohije koja borave u Bijeljini, za semberske košarkaše i građane koji su pratili turnir u basketu 3x3.

Pod sloganom „Svi smo jedan tim“ na gradskom trgu okupilo se više od od 200 mladih košarkaša u kategorijama seniori, juniori, pioniri i mlađi, a za goste s Kosmeta obezbijeđene su nagrade i pokloni koji bi trebalo da čuvaju uspomenu na Bijeljinu i prijatelje koje su ovde stekli.

- Organizacijom ovakvog turnira Socijalistička partija pokazuje da se za razvoj sporta nikada ne zalaže samo deklarativno, već aktivno učestvujući u organizaciji ovakvih manifestacija-rekao je Nedeljko Jović predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina.

On je istakao da je osim popularizacije sporta, ova manifestacija bila prilika za nova druženje iz kojih će se sigurno roditi i nova prijateljstva između djece iz Bijeljine i njihovih drugova sa Kosova i Metohije.

- Oni u enklavama iz kojih dolaze, nažalost nemaju ovakvih događaja i rijetko su ili nikada u prilici da uživaju na ovakav način-dodao je Jović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )