FOTO: null

Oko 8.000 potrošača koji su danas bili bez električne energije zbog godišnjeg remonta trafostanica na području Bijeljine ponovo je u sistemu snabdijevanja.

Iz "Elektro-Bijeljine" su naveli da je zbog remonta trafostanice "Bijeljina četiri" danas od 8.00 do 16.00 časova bez struje bilo oko 5.500 potrošača u naseljima Gvozdevići, Tombak, Bogdanovića plac, dijelu ulica Galac, Loznička i Filipa Višnjića, zatim u nekoliko manjih ulica, kao i u naseljima Patkovača, Pučile i Golo Brdo. 

Riječ je o potrošačima koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Raskršće dva", "Filip Višnjić", "Pučile", "Patkovača" i "Gvozdevići". 

Od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije bilo je i oko 2.800 potrošača u naseljima Krušik, Kaltinovača, Stara ciglana, u ulicama Laze Kostića, Pantelinska, Stefana Dečanskog, dijelu Ulice Svetozara Ćorovića, kao i u nekoliko okolnih ulica. 

Oni su bez struje bili zbog radova "Elektro-Bijeljine" na dalekovodima "Ekonomija", "Ciglana" i "Janja stara", te radova "Elektroprenosa BiH" na trafostanici "Bijeljina jedan". 

Zbog remonta na dalekovodu "Janja šest" od 8.00 do 9.00 časova i od 15.00 do 16.00 časova bez struje su bili potrošači u bijeljinskim naseljima LJeskovac, Kojčinovac, Čardačine i dijelu Janje. 

Danas su zbog promjene uklopnog stanja bila i dva kratkotrajna zastoja i na dalekovodima "Bolnica", "Centar" i "Industrija".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )