FOTO: null

Plesna manifestacija “Just Relax Jam” održaće se po peti put u Bijeljini. Program sa raznovrsnim, zanimljivim i sadržajem podjeljen je u tri dana od 03. do 05. juna.

Trvodnevno međunarodno takmičenje u plesu planirano je da počne danas u 10,00 časova ocrtavanjem grafita na zidovima "Zenita" i izložbom neafirmisanih umjetnika koja će biti održana u prostorijama Centra za kulturu "Semberija" sa početkom u 12,00 časova, na kojoj će posjetioci između ostalog moći da vide i kupe zanimljive radove i rukotvorine.

Po završetku dnevnog programa uslijediće warm up party u Caffe bar-u "Krojač" sa početkom od 21,00h.

U subotu, 04. juna u 12 časova biće održano plesno takmičenje u sali košarkaskog kluba Budućnost, koja se nalazi u krugu bivše fabrike Zenit, a cijena ulaznice za sve posjetioce je 3KM.

Osim takmičarskog dijela programa posjetioci će moći uživati u showcase-ovima, exhibition battle-ovima i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima koje će se održavati u toku dana, dok će nakon plesnog dijela uslijediti opuštanje na afterparty-ju uz poznatog DJ Moka iz Novog Sada.

Žurka je humanitarnog karaktera a prikupljeni novac namijenjen je za kreativnu kuću koja bi bila dostupna svim kreativcima. Otvaranje kreativne kuće planirano je do septembra ove godine.

U nedjelju 05. juna ulaz za sva dešavanja u Centru za kulturu "Semberija" je besplatan.

Organizator susreta i takmičenja mladih je Udruženje građana "Cool" iz Bijeljine koji ove godine slavi 15. godina aktivizma.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )