FOTO: null

Oko 7.000 potrošača, koji su danas na podučju Bijeljine ostali bez električne energije, ponovo je u sistemu napajanja, rečeno je u Elektro-Bijeljini.

Korisnici nisu imali električnu energiju od 8.00 do 15.00 časova zbog radova koje je izvodilo preduzeće "Elektroprenos BiH", a istovremeno su radnici "Elektro-Bijeljine" obavili planski remont trafostanice "Čađavica". 

Bez električne energije bilo je 2.500 potrošača koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Donja Čađavica", "Obarska", "Crnjelovo" i "Donji Dragaljevac", odnosno mještani Donje i Gornje Čađavice, Srednjeg, Gornjeg i Donjeg Dragaljevca, Donjeg Crnjelova, Graca, LJeljenče, dijela Velike Obarske, Donjeg i Srednjeg Magnojevića i Gornje Bukovice. 

Zbog radova koje su "Elektroprenos" i "Elektro-Bijeljina" izvodili u gradu, bez električne energije je bilo i oko 4.500 potrošača koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Centar" i "Bolnica". 

"Svi neophodni radovi su uspješno završeni", rekao je Srni portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )