FOTO: null

Povodom Dana Republike Srpske „Centar mladih Ugljevik“ upriličio je večeras u Centru za kulturu “Filip Višnjić” Ugljevik svečanu akademiju.

U povodu obilježavanja Dana državnosti Republike Srpske, a u saradnji sa Opštinom Ugljevik, po prvi put  je organizovana proslava Dana državnosti RS u Ugljeviku u organizaciji “Centra mladih Ugljevik”.

Prigodnim govorom o važnosti ovog datuma obratili su se Branko Petrović predsjednik “Centra mladih Ugljevik” i sveštenik Mićo Pajkanović. Program obilježavanja 24. godišnjice Republike Srpske upotpunili su svojim besjedama Branisalav Petković i Siniša Simikić.

Prisutni su uživali u nastupu KUD -a“Rudar” , a vokalni izvođači Bojan Petričević i Jelena Petrović  su recitacijama odlomaka iz djela naših poznatih pisaca ukazali na ljepotu i snagu naše jedine Republike Srpske.

Zaista je bilo divno osjetiti tu snagu mladosti i njihovu ljubav prema domovini, a mladi Ugljevičani su na ovaj način poslali najljepšu sliku iz Ugljevika.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )