FOTO: null

Na završnom sastanku Organizacionog odbora za održavanje Savske regate 2017, koja se održava 6. avgusta u okviru „Pantelinskih dana“, dogovoreni su svi detalji u vezi sa ovom tradicionalnom turističkom manifestacijom.

- Preduzeli smo sve potrebne logističke mjere da bi regata bila održana u bezbijednim uslovima. Vremenska prognoza predviđa pogodne vremenske prilike i vjerujemo da će ovogodišnje druženje na Savi proći u najboljem redu - naveo je načelnik Odjeljenja za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu Radomir Marjanović.

Prethodne godine na Savskoj regati na vodi je bilo preko 150 plovila i oko 900 učesnika, a ove godine organizatori očekuju da bi taj broj mogao biti premašen. Manifestacija će ponovo imati međunarodni karakter, s obzirom na to da se očekuju učesnici iz opština s obje strane rijeka Save i Drine.

Start regate je na lokalitetu Subotište u blizini skelskog graničnog prelaza između Crnjelova i Jamene, u 10:00 časova, odmor je predviđen u blizini Ostojićeva oko 15:00 časova, a cilj je u Rači oko 18:00 časova. Putni pravci od Bijeljine do starta, odnosno, cilja regate biće obilježeni odgovarajućim putokazima.

Kao i ranije, u organizaciji Regate učestvuju i brinu se o bezbjednosti učesnika gradska odjeljenja za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu, odnosno stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine, Turistička organizacija Grada Bijeljina, ronilački klubovi „Panteri“ i „Nautilus“, Državna granična služba, Centar javne bezbjednosti Bijeljina, Dom zdravlja Bijeljina, „Komunalac“ i Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )