FOTO: null

Sve je spremno za donatorsko veče u okviru akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" koje će biti održano večeras u Administrativnom centru Vlade RS sa početkom u 20 časova, a sav prihod namijenjen je djeci oboljeloj od rijetkih bolesti.

Donatorsko veče organizovano je pod pokroviteljstvom predsjednika RS Milorada Dodika. Akciju su do sada podržale brojne uticajne ličnosti iz svijeta politike, umjetnosti, sporta i estrade, a zajedno sa građanima koji su pozivali humanitarni broj 1411, uplatama kabineta predsjednika i Vlade RS te privrednih subjekata, prikupljeno je 3.007.000 KM.

U okviru manifestacije na Trgu Republike, ispred Radio-televizije Republike Srpske (RTRS) biće organizovan humanitarni koncert na kojem će nastupiti banjalučka grupa "Intime", Lukijan Ivanović, Marija Šerifović, Željko Joksimović, "Leksington bend", Miroslav Ilić i Svetlana Ražnatović Ceca.

Iz Saveza za rijetke bolesti RS istakli su da je tokom kampanje u registar rijetkih bolesti upisano ukupno 100 djece koja boluju od 39 vrlo rijetkih genetskih bolesti.

Program donatorske večeri biće direktno emitovan na RTRS-u.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )