FOTO: null

"Perunis", kompanija iz Švajcarske koja pruža usluge hiperlokalnog marketinga za maloprodaju, pokreće jedinstvenu platformu za hiperlokalni marketing "Quid" i u Republici Srpskoj.

Jedan od vlasnika kompanije "Perunis" Zoran Trifković rekao je da "Quid" platforma angažuje i motiviše klijente da lično posjete prodavce i omogućava dostavljanje adaptivnih promocionih poruka, zavisnih od mjesta, profila i drugih karakteristika korisnika, koristeći funkcije pametnih mobilnih uređaja, pametnih telefona i tableta. 

"`Quid` omogućava prodavcima i proizvođačima da putem pametnih telefona promovišu svoju prodaju koristeći marketinške instrumente kao što su pozivi na događaje, nagradne igre, kuponi, bonus kartice i drugo, dostavljajući ih istovremeno korisnicima i šireći ih putem drugih socijalnih mreža", rekao je Trifković novinarima u Banjaluci. 

Prema njegovim riječima, male i velike kompanije mogu da direktno i u oba pravca komuniciraju sa klijentima dostavljajući im brzo informacije o najaktuelnijim ponudama. 

"Ovakve marketinške instrumente su do skora mogle da koriste samo odabrane velike kompanije", istakao je Trifković. 

Za korisnike pametnih telefona "Quid" je savjetnik za kupovinu i omogućava im da brzo i efikasno nađu najatraktivnije ponude u svojoj blizini. 

"Quid" aplikacija je besplatna i na raspolaganju je za sve popularne telefone /`Quid` za iOS i `Quid` za android/. 

"Ono što je veoma važno jeste da potrošači, koristeći `Quid`, mogu da uštede prilikom kupovine razne vrste robe, a da švajcarsku tehnologija stiže u Srpsku", rekao je Trifković. 

Kompanija "Perunis", osim u Srpskoj, uspješno je započela posao u Srbiji i cijeloj BiH gdje otvara nova zastupništva. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )