FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti promjenjivo oblačno i veoma toplo vrijeme, a ponedje su mogući kratkotrajni pljuskovi.

Ujutro će biti promjenjivo oblačno na sjeveru, a vedro i suvo na jugu, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Tokom dana biće promjenjivo oblačno sa sunčanim intervalima na sjeveru, pretežno sunčano na jugu, a od centralnih do istočnih predjela uz rijeku Drinu pretežno oblačno. 

Preovladavaće suvo i veoma toplo vrijeme, a postoji mogućnost za kratkotrajne pljuskove u jugozapadim, centralnim i istočnim predjelima do rijeke Drine. 

Najviša dnevna temperatura od 26 do 31, na jugu oko 33, a na planinama od 23 stepena Celzijusova. 

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera, a u Hercegovini i u planinskim područjima na momente i pojačan, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod. 

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica 16, Čemerno 24, Han Pijesak, Ivan Sedlo 26, Gacko, Kalinovik 27, Sokolac 28, Livno 29, Nevesinje, Mrkonjić Grad, Šipovo, Bugojno i Srebrenica 30, Gradačac, Novi Grad, Ribnik, Srbac, Sarajevo i Zvornik 31, Bileća, Rudo, Foča, Bijeljina, Brčko, Doboj, Grude, Prijedor, Sanski Most, Tuzla 32, BanjaLuka, Bihać, Široki Brijeg i Trebinje 33, Višegrad 34 i Mostar 35 stepeni Celzijusovih. 

U utorak i srijedu, 23. i 24. jula, biće sunčano uz malu dnevnu oblačnost, suvo i veoma toplo. Najviša dnevna temperatura od 25 do 30, na sjeveru i jugu do 32, a na planinama od 20 stepeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )