FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje veoma toplo i sunčano vrijeme, a samo ponegdje na istoku poslije podne može biti pljuskova sa grmljavinom.

Ujutro će preovladavati vedro, a tokom dana veoma toplo i pretežno sunčano vrijeme. Tokom popodneva razvoj oblaka na istoku može usloviti malo kiše ili rjeđi pljusak sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab istočni vjetar, a na jugu Hercegovine zapadni i jugozapadni. 

Minimalna temperatura vazduha od devet do 16, a najviša dnevna od 26 do 32 stepena Celzijusova. U višim predjelima biće svježije. 

Prema prognozi Federalog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava vedro vrijeme, a do kraja dana i u večernjim časovima ponegdje su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. 

Mostar je danas bio najtopliji grad gdje je u 14.00 časova izmjeren 31 stepen, zatim Doboj i Neum sa 30 stepeni. U isto vrijeme je u Bijeljini, Trebinju, Prijedoru, Krupi na Vrbasu, Šipovu, Grudama, Širokom Brijegu i Tuzli 29 stepeni. 

U Banjaluci, Mrkonjić Gradu, Bihaću, Sarajevu, Sanskom Mostu i Bugojnu bilo je 28 stepeni, u Zvorniku, Novom Gradu, Srpcu, Brčkom, Rudom i Gradačcu 27, u Srebrenici, Bileći, Kneževu i Livnu 26, na Sokocu, na Mrakovici, u Nevesinju, na Manjači, u Čelnicu i Krupi na Uni 25, u Gacku, na Han Pijesku i u Istočnom Sarajevu 24, na Ivan Sedlu 23, u Kalinoviku 22, dok je najsvježije bilo na Bjelašnici 12 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )