FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se u sjevernim područjima i po kotlinama očekuje dugotrajna magla i niska oblačnost, a u ostalim krajevima pretežno vedro.

Vjetar će biti slab, promjenljivog smjera, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus devet do minus tri stepena, na jugu do četiri, a najviša dnevna od jedan do šest, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Danas su magla i niska oblačnost prekrili sjeverna područja i kotline u centralnim i istočnim područjima, dok je u ostatku zemlje bilo sunčano. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Ribnik i Bihać minus četiri, Mrakovica, Banjaluka, Bijeljina, Gradačac, Prijedor, Sanski Most, Tuzla i Zenica minus tri, Rudo, Foča, Srbac, Doboj i Srebrenica minus dva, Šipovo, Zvornik, Bugojno i Jajce minus jedan, Višegrad, Bjelašnica i Sarajevo nula, Mrkonjić Grad jedan, Kalinovik, Čemerno, Goražde i Sokolac pet stepeni Celzijusovih. 

U Nevesinju je danas u 13.00 časova izmjereno šest stepeni, Han Pijesku, Livnu i Stocu sedam, Bileći i Kupresu osam, Mostaru i Trebinju 10, Neum 11 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )