FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno vedro, a krajem dana očekuje se povećanje oblačnosti.

U višim predjelima ujutru će biti jak mraz, a u nižim predjelima jak do umjeren, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, koji je za sutra izdao narandžasto upozorenje zbog niske temperature. 

Tokom dana biće sunčano, zatim sa sunčanim intervalima uz prolazno povećanje oblačnosti, koja će se ponovo u kasnim večernjim i noćnim časovima smanjivati, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus 14 do minus osam stepeni, na jugu do minus pet, a najviša dnevna od minus pet do nula, na jugu do šest stepeni Celzijusovih. 

Danas je u Hercegovini bilo vedro, a u ostalim predjelima bilo je pretežno oblačno sa slabim snijegom u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 18 stepeni, Čemerno minus 11, Han Pijesak, Kalinovik i Kupres minus 10, Sokolac minus osam, Mrakovica minus sedam, Nevesinje minus šest, Livno, Sarajevo i Srebrenica minus pet, Rudo, Mrkonjić Grad, Bugojno, Jajce i Tuzla minus četiri, Foča, Ribnik, Drvar, Zenica, Zvornik i Višegrad minus tri, Bihać, Bijeljina, Gradačac i Sanski Most minus dva stepena, Drinić, Bileća, Doboj i Goražde minus jedan, Novi Grad, Srbac, Banjaluka i Prijedor nula, Mostar i Trebinje dva, Neum i Čapljina četiri stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )