FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, ponegdje sa slabom kišom ili kratkotrajnim pljuskovima, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj prije podne biće pretežno do potpuno oblačno i svježije vrijeme, uz mjestimičnu slabu kišu ili rosulju, uz maglu u kotlinskim i planinskim predjelima, a nakon podneva se očekuje prestanak padavina uz djelimično razvedravanje. 

Na jugu će biti suvo uz malu do umjerenu oblačnost, nakon podneva više sunčanih intervala na sjeverozapadu i sjeveroistoku, a u centralnom pojasu pretežno oblačno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Na istoku i dalje postoji mogućnost slabe povremene kiše. Na jugu sunčano i ugodnije, osim bure koja će biti umjerena do jaka, a u ostalim krajevima vjetar sjevernih smijerova. 

Jutarnja temperatura biće od devet do 15, na jugu od 16 do 22, a najviša dnevna od 16 do 23, na jugu od 25 do 29 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Han Pijesak, Čemerno 12, Drinić 13, Mrkonjić Grad, Sokolac 14 , Ribnik, Šipovo 15, Srebrenica, Foča 16, Gacko, Rudo, Bugojno, Livno 17, Banjaluka, Srbac, Višegrad, Zvornik, Krupa na Uni, Nevesinje 18, Novi Grad, Prijedor, Bijeljina, Sarajevo 19, Doboj, Bihać, Tuzla, Zenica 20, Bileća 23, Trebinje 25, Mostar 27 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )