FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra ujutro biće pretežno sunčano, uz postepen razvoj oblačnosti tokom dana, a po kotlinama magla i niska oblačnost.

Jutro će biti hladno uz mraz. Na istoku pretežno oblačno, a u ostalim predjelima vedro uz malo oblaka. Magla će se javljati ponegdje po kotlinama i oko riječnih tokova, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Tokom dana očekuju se sunčani periodi, uz postepeno naoblačenje koje se premješta od zapada ka istoku. Magla će se ponegdje zadržavati tokom većeg dijela dana uz hladnije vrijeme. U noći na zapadu i jugu počinje slaba kiša.
 
Duvaće vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od minus sedam do minus jedan, a na jugu od jedan do šest stepeni Celzijusovih.
 
Najviša dnevna temperatura od jedan do šest, te na jugu do 10 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
 
Danas je bilo pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini, a u nizinama je zabilježena kiša i susnježica, a višim područjima snijeg.
 
Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Čemerno minus dva, Han Pijesak minus jedan, Sokolac nula, Drinić, Nevesinje, Rudo, Srebrenica, Ivan sedlo i Tuzla jedan, Zvornik, Mrkonjić Grad, Ribnik, Foča, Šipovo, Bugojno, Jajce i Sarajevo dva, Višegrad, Doboj, Mrakovica i Zenica tri, Gacko, Drvar, Gradačac i Livno četiri, Bileća, Bijeljina i Sanski Most pet, Banjaluka i Bihać šest, Novi Grad, Prijedor i Grude sedam, te Srbac, Trebinje, Mostar i Neum osam stepeni Celzijusovih.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )