FOTO: null

U Bijeljini će sutra biti održan “Otvoreni Agrodan” da bi se poljoprivrednicima pružile određene informacije iz oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Sadržaj manifestacije obuhvatiće stručna predavanja iz više proizvodnih grana poljoprivrede, te predstavljanje noviteta od strane snabdjevača poljoprivrednih inputa, saopštio je Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koji ovaj skup organizuje sa gradom Bijeljina. 

Manifestaciju organizuju u saradnji sa Poljoprivrednim institutom Republike Srpske i opštinama Ugljevik i Lopare. 

Ovaj skup ujedno predstavlja zajedničko djelovanje Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu i lokalnih zajednica sa ciljem podrške razvoju poljoprivredne proizvodnje. 

Na osnovu pozitivnog iskustva sa prošlogodišnjeg "Otvorenog Agrodana" i toka organizacije za naredni događaj, organizatori očekuju izuzetnu posjećenost i uspješnu manifestaciju. 

"Otvoreni Agrodan" biće održan u sali Kulturnog centra u Bijeljini sa početkom u 10.00 časova, a izjave za novinare planirane su u 12.30 časova. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )