FOTO: null

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje stabilno i toplo vrijeme za ovo doba godine, a tokom dana i uveče moguća je slaba kiša na sjeverozapadu, jugozapadu i istoku.

Ujutru će biti promjenljivo oblačno na krajnjem zapadu i sjeverozapadu, a u ostalim predjelima vedro sa malom do umjerenom oblačnošću. 

Oko rijeka i po kotlinama moguća je magla, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

U prijepodnevnim časovima moguće je povećanje oblačnosti na sjeveru, koja će se tokom dana širiti ka planinama, dok će vedrije i sunčanije ostati na jugu. 

Duvaće slab i promjenljiv vjetar sjevernih smjerova, a na planinama i na jugu sjeveroistočni. 

Najviša dnevna temperatura iznosiće od 17 do 23, na jugu do 26 stepeni Celzijusovih, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica devet, Čemerno 16, Han Pijesak i Kalinovik 18, Mrakovica 19, Krupa na Uni i Zvornik 20, Banjaluka, Foča, Gacko i Srebrenica 21, Bijeljina, Sarajevo, Nevesinje i Sokolac 22, Bileća, Doboj, Drinić, Mrkonjić Grad i Višegrad 23, Trebinje 24 i Mostar 26 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )