FOTO: null

Toplo i sunčano vrijeme i sutra se očekuje u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, samo su ponegdje moguće padavine.

Kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom mogući su poslije podne ponegdje na sjeveru, a predveče i na istoku, ali će u većini predjela biti suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura vazduha od sedam do 12, a najviša dnevna od 20 do 26 stepeni Celzijusovih. U višim predjelima će biti svježije. 

Meteorolozi za naredne dane najavljuju kišu, pljuskove sa grmljavinom i pad temperature vazduha. Jače kiše biće u utorak. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka. 

Zenica je danas bila najtopliji grad sa 24 stepena koliko je izmjereno u 14.00 časova. 

U Banjaluci, Bijeljini, Doboju, Prijedoru, Mostaru, Višegradu, Srpcu, Novom Gradu, Bihaću i Sanskom Mostu izmjerena su 22 stepena, a u Neumu, Tuzli, Zvorniku i Šipovu 21 stepen. 

U Rudom, Mrkonjić Gradu, Ribniku, Foči, Bugojnu i Gradačcu bilo je 20, Sarajevu, LJubinju i Srebrenici 19, Bileći 18, na Mrakovici, u Nevesinju i Livnu 16, na Sokocu, Ivan-sedlu i u Gacku 15, u Kalinoviku 14, na Han Pijesku 13, na Čemernu 11 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )