FOTO: InfoBijeljina

SARAJEVO- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje oblačno i svježije vrijeme, uz kišu i pljuskove sa grmljavinom koji će se tokom dana premještati od juga ka sjeveru i istoku.

Uveče će u većini predjela biti suvo, osim na jugu i sjeverozapadu gdje će i dalje padati kiša uz pljuskove sa grmljavinom.
 
Vjetar na jugu i u centralnim predjelima slab do umjeren, južni, a na sjeveru slab i promjenljiv uz češće sjeverne smjerove, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
Jutarnja temperatura vazduha biće od 13 do 19, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih, dok će najviša dnevna iznostiti od 20 na zapadu do 27 stepeni Celzijusovih na istoku.
 
U BiH danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
 
Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 10, Čemerno 16, Bihać 18, Kalinovik i Drvar 19, Gacko, Han Pijesak, Ivan sedlo i Livno 20, Sokolac 21, Kneževo, Mrakovica, Mrkonjić Grad i Šipovo 22, Bugojno i Široki Brijeg 23, Bileća 24, Sanski Most i Sarajevo 25, Srebrenica i Trebinje 26, Višegrad, Novi Grad, Prijedor, Mostar i Stolac 27, Rudo, Gradačac i Neum 28, Banjaluka, Doboj, Zvornik, Srbac, Tuzla i Zenica 29, te Bijeljina 30 stepeni Celzijusovih.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )