FOTO: InfoBijeljina

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje oblačno i svježije vrijeme sa čestom kišom, pljuskove i grmljavinom.

Pljuskovi u sjevernim, istočnim i centralnim predjelima lokalno mogu biti izraženiji, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.
 
Prestanak padavina očekuje se uveče od zapada, a postepeno i do stabilizacije vremena.
 
Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 18 na jugu, u višim predjelima od sedam, a maksimalna dnevna od 22 do 27, u višim predjelima od 17 stepeni Celzijusovih.
 
Duvaće slab do umjeren i promjenljiv vjetar.
 
Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a lokalnih pljuskova je bilo u većini krajeva.
 
Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 10, Čemerno 15, Bihać 16, Kalinovik 18, Gacko, Ivan sedlo i Široki Brijeg 19, Novi Grad, Kneževo, Sokolac, Han Pijesak, Drvar i Livno 20, Sanski Most i Stolac 21, Bileća, Prijedor i Neum 23, Banjaluka, Srbac, Šipovo i Sarajevo 24, Mrkonjić Grad, Srebrenica, Bugojno, Gradačac i Mostar 25, Doboj 26, Bijeljina, Zvornik, Rudo i Tuzla 27, te Višegrad i Zenica 28 stepeni Celzijusovih.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )