FOTO: null

Republiku Srpsku i Federaciju BiH i sutra očekuje promjenjivo oblačno i svježe vrijeme, a slabih padavina biće na istoku u prijepodnevnim časovima.

Ujutro će preovladavati oblačno u centralnim planinskim krajevima i na istoku gdje će povremeno padati slaba kiša.

Na sjeveru i jugu biće umjereno do pretežno oblačno i suvo vrijeme. Magla se očekuje duž rijeka i po kotlinama.

Tokom dana zadržaće se promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, dok je kiša moguća na istoku i u centralnim planinskim krajevima. Sunčanije će biti na jugu.

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a u Hercegovini bura.

Najniža temperatura vazduha biće od sedam do 12, na jugu oko 15 stepeni, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu oko 27 stepeni Celzijusovih.

Prema informacijama Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Najtoplije danas je bilo na jugu - 21 stepen, koliko je u 14.00 časova izmjereno u Trebinju, Neumu i Čapljini.

U Novom Gradu i Srpcu izmjereno je 20 stepeni, u Prijedoru, Mostaru, Bileći i Bihaću 19, u Banjaluci, Goraždu, Stocu i Sanskom Mostu 18, u Bijeljini, Doboju, Foči i Rudom 17, u Zvorniku, Ribniku i Gradačcu 16, a u Tuzli, Drvaru i Zenici 15 stepeni.

U Srebrenici, Gacku, Јajcu i Šipovu bilo je 14, u Nevesinju, Mrkonjić Gradu, na Mrakovici, u Livnu i Driniću 13, u Sarajevu, Kalinoviku i Bugojnu 12, na Čemernu 11, na Han Pijesku i Ivan-sedlu 10, u Kupresu devet i na Bjelašnici četiri stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )