FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje sunčano i veoma toplo vrijeme sa temperaturom od 28 do 35 stepeni Celzijusovih, dok su poslije podne na istoku mogući pljuskovi i grmljavina.

Jutro će biti malo do umjereno oblačno uz temperaturu vazduha od 14 do 23 stepena Celzijusova, a oko rijeka i po kotlinama moguća je magla, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana biće sunčano i veoma toplo, a umjeren razvoj oblaka nestabilnosti u centralnom planinskom pojasu usloviće ponegdje pojavu pljuska i grmljavine izvjesnije na istoku, dok će u većini predjela biti suvo. 

Duvaće slab vjetar promjenljivog smjera, u Hercegovini slaba bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha danas u 14.00 časova: Bjelašnica 16, Kalinovik 22, Ivan sedlo 23, Sarajevo, Han Pijesak i Sokolac 24, Foča i Višegrad 25, Srebrenica i Bugojno 26, Rudo, Nevesinje, Mrkonjić Grad, Bihać i Gacko 27, Zvornik, Tuzla i Zenica 28, Doboj i Prijedor 29, Brčko 30, Banjaluka, Neum i Bijeljina 31, Bileća 32, te Mostar i Trebinje 33 stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )