FOTO: null

U većini krajeva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje sunčano vrijeme, osim na sjeveru gdje će se zadržati magla i niska oblačnost.

Ujutro će biti mraz, a magla oko rijeka i po kotlinama. Tokom dana sunčano, osim na sjeveru gdje će se magla i niska oblačnost zadržati duži dio dana. Popodne u svim krajevima dolazi do smanjenja oblačnosti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Najniža jutarnja temperatura vazduha između minus devet i minus tri stepena Celzijusova, a na jugu od minus dva do četiri stepena. 

Najviša dnevna temperatura od tri do osam, na jugu do 14 stepeni. U maglovitim predjelima oko nule. 

Meteorolozi i za naredne dane najavljuju slično vrijeme, sa niskom jutarnjom temperaturom. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, magle i niske oblačnosti danas ima na sjeveru i po kotlinama u centralnim krajevima, dok je u Hercegovini, te zapadnim i istočnim područjima pretežno sunčano. 

Na Kozari je u 13.00 časova izmjereno minus pet, u Sarajevu minus četiri, 

u Bihać i na Ivan-sedlu minus tri, u Banjaluci, Prijedoru, Foči, Rudom, Gradačcu, Sanskom Mostu i Zenici minus dva, a u Bijeljini, Šipovu, Ribniku, Mrkonjić Gradu, Srpcu, Srebrenici i Zvorniku minus jedan. 

Nula stepeni izmjereno je u Doboju, Višegradu, Bugojnu i Drvaru, na Bjelašnici jedan stepen, na Čemernu dva, u Kalinoviku i Goraždu pet stepeni, u Livnu šest, na Sokocu sedam, na Han Pijesku osam, a u Gacku devet stepeni. 

U Bileći i Stocu danas je bilo 10 stepeni, u Mostaru i Trebinju 11, a Nevesinju 12 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )