FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje sunčano i toplo vrijeme sa temperaturom do 32 stepena Celzijusova.

Jutro će biti vedro u većini krajeva, a ponegdje oko rijeka sa maglom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Tokom dana očekuje se sunčano i prijatno toplo vrijeme uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost.

Jutarnja temperatura od 12 do 18, na planinama od sedam, a najviša dnevna od 24 do 32, a na planinama 20 stepeni Celzijusovih.

Vjetar slab, u Bosni zapadnog i sjeverozapadnog, a u Hercegovini jugozapadnog smjera, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica 10, Kalinovik 19, Čemerno 20, Mrakovica, Han Pijesak, Ivan Sedlo 21, Sokolac 22, Bihać 23, Gacko, Bugojno, Mrkonjić Grad 24, Šipovo, Nevesinje, Srebrenica, Novi Grad, Livno 25, Brčko, Foča, Srbac, Rudo, Ribnik, Gradačac, Sanski Most, Sarajevo, Tuzla i Zvornik 26, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Prijedor 27, Višegrad, Neum, Bileća, Trebinje 28, Grude i Zenica 29, Široki Brijeg 30, Mostar 31 stepen Celzijusov.

U utorak, 17. septembra, jutro će biti pretežno vedro, a tokom dana sunčano i veoma toplo. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na planinama od devet, a najviša dnevna u većini krajeva od 22 do 32, na planinama od 21 stepen.

U srijedu, 18. septembra, jutro na krajnjem sjeveru biće oblačno, sa slabom kišom ponegdje, a tokom dana biće svježije, oblačno uz povremenu kišu i pljuskove, prvo na sjeveru, a potom u većini krajeva. Jutarnja temperatura od 13 do 18, na planinama od 11, a najviša dnevna od 16 do 22, na jugu do 28 stepeni.

U četvrtak, 19. septembra, jutro će u većini krajeva biti oblačno sa kišom, a tokom dana zadržava se oblačno i svježe vrijeme uz prestanak padavina, najprije na sjeveru, a do večeri i u ostalim krajevima uz djelimično razvedravanje. Jutarnja temperatura od pet do 11, na jugu 14, a najviša dnevna od osam na planinama, u većini krajeva od 11 do 17, na jugu do 20 stepeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )