FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine, uz malu do umjerenu oblačnost.

U jutarnjim časovima vedro sa slabim do umjerenim mrazom i maglom u kotlinama i riječnim dolinama, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Jutarnja temperatura od minus dva do tri, na planinama oko minus pet. Najviša dnevna od pet do 10, na sjeveru i jugu do 14, na planinama od pet stepeni. 

Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod. 

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus devet, Čemerno dva, Ivan Sedlo i Sokolac četiri, Kalinovik pet, Gacko, Krupa na Uni, Mrakovica, Srebrenica, Han Pijesak, Šipovo sedam, Bugojno, Sarajevo Mrkonjić Grad, Rudo osam, Višegrad, Novi Grad, Foča, Bihać i Tuzla devet, Srbac, Livno i Sanski Most 10, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Prijedor i Brčko 11, Ribnik, Gradačac i Neum 12, Bileća 13, Mostar, Trebinje i Široki Brijeg 14, Grude 15 stupeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )