FOTO: null

SARAJEVO- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje sunčano i prijatno toplo vrijeme sa dnevnom temperaturom do 20, na jugu do 22 stepena Celzijusova.

Jutro će u većini krajeva biti vedro, a na jugozapadu i zapadu malo do umjereno oblačno. Oko rijeka i po kotlinama mjestimično je moguća magla koja će se ponegdje zadržati dijelom prijepodneva, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana biće sunčano uz malu oblačnost, ali i dalje toplo za ovo doba godine. 

Duvaće slab vjetar, jugoistočnog smjera. 

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće između šest i 12 stepeni Celzijusovih, dok će najviša dnevna temperatura biti između 14 i 20, na jugu do 22 stepena Celzijusova, podaci su Federalnog hidrometerološkog zavoda. 

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Bjelašnica četiri stepena, Čemerno 12, Kalinovik 13, Foča, Gacko, Mrakovica i Nevesinje 14, Sarajevo, Bijeljina i Drinić 15, Mostar, Han Pijesak, Sokolac i Srebrenica 16, Doboj, Rudo i Zvornik 17, Banjaluka, Bileća i Višegrad 18, Trebinje 19 i Zenica 20 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )