FOTO: 034portal.hr

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje pretežno sunčano i toplo vrijeme, jedino će ujutro biti svježije.

Ujutro malo do umjereno oblačno, a na jugu i sjeveroistoku pretežno vedro. Magla i sumaglica očekuju se po kotlinama i oko rijeka, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana preovladavaće pretežno vedro i sunčano vrijeme uz lokalno malu do umjerenu oblačnost. Uveče će doći do naoblačenja sa zapada, ali će ostati suvo.

Duvaće slab istočni i sjeveroistočni vjetar.

Jutarnja temperatura vazduha od osam do 16, na planinama oko sedam stepeni, a najviša dnevna od 20 do 26, na planinama oko 17 stepeni Celzijusovih.

Slično vrijeme meteorolozi najavljuju i za naredne dane, najviša prognozirana dnevna temperatura vazduha je 25-26 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava pretežno sunčano vrijeme, magle je bilo prije podne po kotlinama.

Na planinama je danas bilo najsvježije, pa je u 14.00 časova na Bjelašnici izmjereno deset stepeni, a na Čemernu 17, na Ivan Sedlu 18, kao i u Foči i Rudom.

U Kalinoviku, na Mrakovici, u Srpcu i Bugojnu bilo je 19 stepeni, u Prijedoru, Gacku, Višgradu u Novom Gradu 20, u Brčkom, na Han Pijesku, u Nevesinju, na Sokocu, u Livnu i Sanskom Mostu 21, u Bijeljini, Neumu, Srebrenici, Sarajevu, Zenici i Mrkonjić Gradu 22, u Doboju, Zvorniku, Bileći i Šipovu 23, u Banjaluci, Trebinju, Grudama, Širokom Brijegu, Bihaću i Tuzli 24, u Mostaru i Ribniku 25 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )