FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano i prijatno toplo vrijeme.

Ujutro će biti vedro, a oko rijeka i po kotlinama mjestimično sa maglom. Tokom dana preovladavaće sunčano i prijatno toplo vrijeme, uz slab razvoj dnevne oblačnosti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab istočni i sjeveroistočni vjetar. 

Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 16, na jugu do 18, a najviša dnevna od 26 do 30, na jugu Hercegovine i na sjeveroistoku do 32 stepena Celzijusova. 

Meteorolozi su za naredne dan najavili slično vrijeme. U jutarnjim časovima biće magle, a tokom dana pretežno sunčano i toplo vrijeme sa dnevnom temperaturom vazduha do 32 stepena Celzijusova. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava pretežno sunčano vrijeme. 

Najsvježije danas je bilo na Han Pijesku gdje je u 14.00 časova izmjereno 18 stepeni. Na Čemernu je bilo 20, na Ivan Sedlu 22, na Sokocu, u Gacku i Krupi na Uni 23, u Zvorniku, Mrkonjić Gradu, Nevesinju i Bihaću, Tuzli, Bugojnu i Sarajevu, u Novom Gradu i Livnu 26, u Doboju, Brčkom, Foči, Srpcu, Rudom, Ribniku i Šipovu 27, u Bijeljini, Banjaluci, Prijedoru, Višegradu i Bileći 28, a u Trebinju 29 stepeni. Mostar je bilo najtopliji sa 32 stepena.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )