FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati sunčano i toplo vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost, s najvišom dnevnom temperaturom i do 29 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, ujutro će biti malo do umjereno oblačno vrijeme na jugu i zapadu, a tokom dana sunčano. 

U Republici Srpskoj jutarnja temperatura iznosiće od sedam do 12, na jugu 14, najviša dnevna od 20 do 25, na jugu i ponegdje sjeveru do 28 stepena Celzijusova. 

Vjetar će biti slab do umjeren, istočni i jugoistočni, a u Hercegovini jugozapadni. 

U centralnim i istočnim područjima danas je bilo pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim područjima sunčano. 

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica devet, Han Pijesak 15, Sokolac 16, Čemerno 17, Mrakovica i Sarajevo 18, Drinić i Bugojno 19, Mrkonjić Grad, Gacko i Kupres 20, Ribnik, Jajce i Srebrenica 21, Gradačac, Livno, Sanski Most i Tuzla 22, Novi Grad, Rudo, Srbac, Banjaluka, Bihać, Bijeljina, Doboj, Neum, Prijedor i Zenica 23 stepena Celzijusova. 

U Nevesinju, Bileći, Drvaru, Trebinju i Zvornik danas je u 14.00 časova izmjerena temperatura od 24 stepena, Višegradu i Goraždu 25, Foči 26, Stocu 28 i Mostaru 29 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )