FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će će, nakon prohladnog jutra, preovladavati sunčano i prijatno toplo jesenje vrijeme.

Jutarnja temperatura od dva do šest, na jugu do 10, u višim predjelima minus dva, a najviša dnevna od 14 do 19, na jugu do 22, u višim predjelima i mjestima sa maglom do 10 stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro će biti prohladno i umjereno oblačno, u višim predjelima slab mraz, a oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku česta pojava magle. 

Tokom dana još malo toplije uz dosta sunčanog vremena, a u pojednim predjelima magla i niski oblaci duže će se zadržavati tokom dana, pa će u tim krajevima biti svježije. 

Popodne će se slaba oblačnost premještati od zapada ka istoku. 

Vjetar slab sjevernih smjerova ili promjenljiv. 

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas preovladava pretežno sunčano i prijatno toplo vrijeme 

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica minus tri, Kalinovik i Čemerno devet, Sokolac i Gacko 13, Sarajevo, Prijedor, Zvornik, Tuzla, Foča i Nevesinje 14, Banjaluka, Novi Grad i Višegrad 15, Bijeljina, Doboj i Bihać 16, Mrkonjić Grad i Livno 17, Zenica i Bileća 18 i Trebinje 19, Neum 21 i Mostar 22 stepena Celzijusova. 

U Republici Srpskoj od 26. do 28. oktobra biće sunčano i prijatno toplo jesenje vrijeme. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )