FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje malo toplije i pretežno sunačno vrijeme, saopštili su meteorolozi.

Jutarnja temperatura od minus deset do minus tri, na jugu do dva, na planinama do minus 16, a dnevna od nula do šest, na jugu do 11 stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro će biti hladno, tokom dana sunčani periodi i malo toplije, a u pojedinim predjelima na sjeveru i istoku magla će se zadržati tokom dana i biće hladnije. 

Vjetar, slab, promjenljivog smjera. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 11, Kalinovik minus jedan, Mrakovica nula, Čemerno, Drinić, Kupres i Gacko jedan, Bijeljina, Ivan Sedlo, Srebrenica i Han Pijesak dva, Bihać i Gradačac tri, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Ribnik, Bugojno, Jajce, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla četiri, Nevesinje, Rudo, Srbac, Banjaluka i Goražde pet stepeni Celzijusovih. 

U Doboju, Sokocu, Zvorniku, Višegradu i Foči u 13.00 časova izmjereno je šest stepeni, Drvaru, Livnu i Zenici sedam, Bileći osam, Mostaru, Stocu i Trebinju 11 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )